Venicci Upline kolica sa sedištem – bež

66.000 rsd

SKU VENICCI_UPLINE Category

Dodatne informacije

Venicci Upline kolica sa sedištem, odnosno sedećim delom, ili kako ih mnogi zovu zbog jednostavnog i brzog sklapanja – kišobran kolica, odlikuju se optimalnom sigurnošću i vrhunskim stilom. Svaki detalj ovog sofisticiranog proizvoda dizajniran je za savremenu porodicu, sa laganim okvirom i mehanizmom koji se lako sklapa. Deci će vožnja biti udobna i prijatna, a roditeljama jednostavna za rukovanje.

Inače, Upline su jedna od najlakših kolica na tržištu. Zbog svog aluminijuskog okvira imaju značajno smanjenu ukupnu težinu i čine kolica laganim za guranje. Veoma se lako i brzo sklapaju – samo jednim pritiskom na dugme. Sedište kolica je reverzebilno, što znači da se dete može okrenuti u oba smera tokom šetnje.

Kolica Upline su sofisticiranog dizajna, izuzetno funkcionalna, i pre svega – bezbedna! Kako je proizvođač Venicci naveo – najvažniji je duševni mir roditelja. Zato njihova kolica prolaze strogu, trostruku kontrolu kvaliteta pre nego što stignu do ruku potrošača.

Veoma su jednostavna i laka za upotrebu, moderna, prijatna i kompaktna. Savršen su pratilac u svim avanturama savremene porodice. Uz prefinjene detalje, luksuzan dizajn i raznovrsnost funkcija olakšaće svakodnevni život hrabrim, ali i zahtevnim roditeljima i radoznalim mališanima. Ovaj model će vam omogućiti da obezbedite sigurnost za ono što vam je najvažnije na jedinstven i elegantan način.

Glavne komponente su okvir (ram ili šasija) i sedište (sedeći deo). Kolica su pogodna za decu od 6 meseci pa do 4 godine. Inače, ovo su jedna od najlakših kolica na tržištu. Aluminijumski okvir je značajno smanjio ukupnu težinu i čini kolica laganim za guranje. Veoma se lako i brzo sklapaju – samo jednim pritiskom na dugme. Sedište kolica je reverzebilno, što znači da se dete može okrenuti u oba smera tokom šetnje. Kolica Venicci Upline imaju osmišljen i dizajniran svaki detalj – od metalnog logotipa, preko kvalitetnih materijala, do stabilnih točkova.

Kompaktna i lagana, kolica Venicci Upline su savršen saputnik na putovanju, sa brzim preklapanjem jednom rukom kako bi se omogućilo lako skladištenje dok ste u pokretu. Kolica se takođe mogu lako nositi kada se sklope, pomoću trake za nošenje koja je pričvršćena za šasiju.

Kolica sa sedištem, tj sedećim delom, mogu se koristiti čim beba počne da samostalno sedi (obično je to oko 6 meseci starosti) pa do otprilike 4 godine, odnosno dok ne dostigne težinu od 22 kg. I to – u položaju okrenutom prema nazad ili napred. Položaj poklopca sedišta (nadstrešnica), naslona za glavu i pojasa se lako može promeniti jednim jednostavnim pokretom ruke, omogućavajući vam da druga ruka uvek bude slobodna. Za dodatnu udobnost, oslonac za noge se takođe može lako podesiti tako da odgovara potrebama vašeg deteta. Tu je i magnetni pojas koji obezbeđuje da lako i sigurno zakačite bebu. Jer, kako vaše dete odrasta, postaje aktivnije. Zato ovo rešenje olakšava
da se brzo zakopčate u nekoliko jednostavnih koraka. Pojas u 5 tačaka će obezbediti da dete bude bezbedno u kolicima.

Vreme može biti nepredvidivo, ali bićete spremni za svaki slučaj. Materijal na kolicima Venicci Upline je spreman da se suoči sa izazovima i ne boji se kiše. Materijal je vodoodbojan! Ujedno je i UV 50. Kada je dizajniran ovaj model, proizvođač se fokusirao na tkanine koje reflektuju sunčevu svetlost. Ovo pomaže u održavanju stabilne temperature unutra i čuva vašu bebu bezbednom. Znači Venicci Upline sadrži vodoodbojne i UV50 tkanine koje pomažu u zaštiti.

Venicci Upline ima velike čvrste, gel točkove, koji su otporni na neravne terene, visoki ivičnjaci i oštro kamenje. Tu je i dodatno vešanje, tako da dete može da uživa u prijatnoj vožnji, koja prosto klizi.

Upline su kompaktna kolica. Kada se sklope, zauzimaju mali prostor, što znači da će stati čak i u najmanji prtljažnik automobila. A mogu se zgodno čuvati i u manjim stanovima.

Kolica za vašu bebu moraju biti lepa. Zato je Venicci dizajnerski tim napravio nekoliko primera pre finalizacije proizvoda, čineći savršen izbor. Lakoća upotrebe čini da želimo da koristimo kolica sve vreme, uz funkcije koje pružaju radost i zadovoljstvo.