Usluga montaže sedišta kupljenih u drugim radnjama

3.000 rsd

Category

Dodatne informacije

Kada birate sedište za dete, jako je važno da ga isprobate pre kupovine u svom automobilu, kako biste bili sigurni da odgovara i njemu i detetu. U suprotnom, svašta može da pođe naopako – od toga da kupite sedište koje se montira sistemom koji vaš auto nema, do toga da je pojas automobila prekratak, nagib sedišta nije odgovarajući i slično.

Drugo, ni najbolje sedište neće zaštititi dete ukoliko nije pravilno montirano. Zbog toga je važno da naučite da ga pravilno montirate, kao i da vežete dete kako treba.

Ako kupite sedište u radnji u kojoj vas nisu naučili kako pravilno da ga koristite, možete doći kod nas da vas obučimo. Ova usluga je za naše kupce besplatna i mogu doći koliko god puta je potrebno ili nas zvati i slati slike za proveru, dok koriste sedište kupljeno kod nas.

Za vlasnike sedišta kopljenih u drugim radnjama ova usluga se naplaćuje jer uzima mnogo vremena i truda. Naučićemo vas sve što treba i ponoviti onoliko puta koliko je potrebno da savladate montažu i vezivanje deteta.