Swandoo Curie

64.000 rsd

SKU SWANDOO_CURIE_SIVI Category

Dodatne informacije

Boja

Uzrast deteta

Visina deteta

Težina deteta

Smer postavljanja

Umetak za novorođenče

Pojasevi automobila

Isofix

Top tether (sidrišne kuke)

Potporna noga

Donji tetheri (trake za vezivanje)

Samozatezne trake

Bočna zaštita

Odobrenje (regulativa)

Dodatni testovi

Ovo je Swandoo Curie, bliznakinja modela Marie, samo sa jednom ogromnom razlikom – bezbednija je, jer ne može u smer vožnje.

Dečija sedišta okrenuta unazad pružaju bolju zaštitu dece u slučaju frontalnog sudara.

Odabirom Curie za saputnika vašeg mališana, od samog početka donosite svesnu odluku. Samo unazad, nikada se neće postavljati pitanje na koji način bi vaše dete trebalo da bude okrenuto u kolima i neće biti mogućnosti da ga prerano okrenete napred. Jednostavno rečeno, neće biti kompromisa kada je u pitanju bezbednost vašeg deteta. Sa Curie, postoji samo jedan način putovanja - najsigurniji!

U skladu sa najvišim standardima za jednostavnost upotrebe, Curie se može okrenuti za 90° u svakom pravcu, što vam omogućava da lako postavite i uklonite svog mališana kada ulazite ili izlazite iz vozila.
Nikada ne bi trebalo da birate između sigurnosti i udobnosti. Zahvaljujući Curie-jevom lako podesivom sistemu naginjanja, možete pronaći savršen ugao za svog mališana - od skoro ravnog za brzi dremak u kolima do uspravnog za igru i zabavu. Pored toga, indikator nivoa očiju vam pomaže da pronađete optimalnu poziciju naslona za glavu za bezbednu i udobnu vožnju.
Mnogi roditelji misle da njihovo dete ne bi trebalo da se vozi unazad kada mu noge vire iz sedišta. Ne zaboravite, deca su generalno mnogo fleksibilnija i okretnija od nas odraslih i naći će udoban položaj skoro svuda. Sedenje prekrštenih nogu nije samo uobičajena poza u jogi, već je i poželjan i udoban položaj kada sedite ili se igrate na podu.