Joie Stages

17.990 rsd

SKU N/A Category

Dodatne informacije

Smer postavljanja

Uzrast deteta

Isofix

Pojasevi automobila

Potporna noga

Donji tetheri (trake za vezivanje)

Samozatezne trake

Top tether (sidrišne kuke)

Boja

, ,

Umetak za novorođenče

Bočna zaštita

Odobrenje (regulativa)

Težina deteta

VAŽNO: Iako ovo sedište može da se okrene u smer vožnje kada dete ispuni minimalne uslove (15 meseci, 10 kg i samostalan hod), preporuka je da se koristi suprotno od smera vožnje do 18 kg, jer najnovija istraživanja dokazuju da sedišta sa sopstvenim pojasevima u smeru vožnje nisu najbolje rešenje – oni bi zadržali telo deteta u sudaru, ali bi glava nastavila da se kreće i došlo bi do prevelikog istezanja detetovog vrata. Najnovije preporuke su da se dete vozi suprotno od smera kretanja vozila sve dok ne bude spremno za buster s naslonom (minimum 4 godine i 15 kg).

Joie Stages je sjajan saputnik, stvoren da prati rast deteta od rođenja do 7 godina. Sa Stages autosedištem imate 3 sedišta u jednom. Okrenuto unazad se može koristiti do 18 kg, što znači da će vaše dete biti u najbezbednijem mogućem položaju sve do otprilike 4 godine. Kada dete ispuni minimalne uslove za vožnju u smeru kretanja vozila (15 meseci, 10 kg i samostalan hod), sedište se može okrenuti, ali je preporuka da ostane unazad dokle god to sedište podržava. Sa 18 kg se uvlače pojasevi sedišta i ono postaje buster s naslonom, tj. dete i sedište se zajedno vezuju pojasom auta (uslov za to je da dete ima pune 4 godine).

Podrška čeličnog okvira održava autosedište Stages jakim tokom udara, produžava životni vek materijala sedišta na 10 godina i dodaje težinu kako bi sedište bilo čvrsto i nisko u odnosu na sedište vozila radi bolje stabilnosti i zaštite.

-Uzrast: 0-25kg (0-7 godina), grupa 0+/1/2.

-4 položaja naslona: 1 za vožnju u suprotnom smeru i 3 za smer vožnje.

-„Side Impact Security“ pruža dodatnu zaštitu za glavu, telo i kukove.

-„Bebi Armor“ čelični okvir za podršku održava autosedište jakim tokom udarca, produžava životni vek materijala sedišta na 10 godina i dodaje težinu kako bi sedište bilo čvrsto i nisko u odnosu na sedište vozila radi bolje stabilnosti i zaštite.

-„Grow Together“ viševisinski naslon za glavu i sistem pojaseva se prilagođavaju istovremeno i ne zahtevaju ponovno uvlačenje pojasa (pojasevi se podižu zajedno sa naslonom za glavu, što olakšava pozicioniranje).

-Posebno izrađene pregrade čuvaju pojaseve u 5 tačaka kada se sedište koristi kao sedište grupe 2 (kada je vreme da dete pređe u buster s naslonom, pojaseve ne morate da skidate i odlažeete ih na sigurno mesto u kući, oni ostaju na sedištu u pregradi).

-Podrška za bebe i podrška za glavu su prilagodljivi za savršeno pristajanje u svakoj fazi.

-Ventilacija sa strane i prozračne tkanine na naslonu za glavu poboljšavaju protok vazduha do deteta.

-Bočni, mrežasti džepovi za odlaganje stvari koje dete mora imati na putovanju.

-Dobro obeležene, bojom označene putanje instalacije.

-Dvostruko zaključavanje za ugradnju sa sigurnosnim pojasom vozila u 3 tačke.

-Pojasevi u 5 tačaka sa mekim navlakama čine da bebi bude udobno i bezbedno.

-Jedno povlačenje lako zateže pojas u 5 tačaka.

-Sertifikat o testiranju: ECE R44/04.

-Težina proizvoda: 8,86 kg.

-Dimenzije proizvoda: D 54,5 cm x Š 58 cm x V 76 cm.