Joie Every Stage

31.990 rsd

Nema na zalihama

SKU JOIE_EVERY_STAGE Category

Dodatne informacije

Boja

Uzrast deteta

Visina deteta

Težina deteta

Smer postavljanja

Umetak za novorođenče

Pojasevi automobila

Bočna zaštita

Isofix

Odobrenje (regulativa)

VAŽNO: Iako ovo sedište može da se okrene u smer vožnje kada dete ispuni minimalne uslove (15 meseci, 10 kg i samostalan hod), preporuka je da se koristi suprotno od smera vožnje do 18 kg, jer najnovija istraživanja dokazuju da sedišta sa sopstvenim pojasevima u smeru vožnje nisu najbolje rešenje – oni bi zadržali telo deteta u sudaru, ali bi glava nastavila da se kreće i došlo bi do prevelikog istezanja detetovog vrata. Najnovije preporuke su da se dete vozi suprotno od smera kretanja vozila sve dok ne bude spremno za buster s naslonom (minimum 4 godine i 15 kg).

Joie Every Stage  je vrhunski transporter koji ima jednostavne opcije za instalaciju i prati rast vešeg deteta iz faze u fazu. Sa Every Stage  imate 4 sedišta u jednom, za svaku grupu, počev od sedišta okrenutog unazad od rođenja do 18 kg, pretvarajući se u sedište okrenuto prema napred za veću decu.

Kako se naslon za glavu autosedišta podešava prema gore, opcija „AutoAdjust“ obezbeđuje da se bočna krila proširuju tako da se prilagođavaju mališanima koji rastu sve do 12 godina.

Every Stage se montira isključivo pojasom automobila u oba smera, tako da odgovara većini automobila (iako je uvek preporuka da se isproba pre kupovine).

-Uzrast 0-36kg  (od 0 do 12 godina), grupe 0+/1/2/3.

-Pogodno za vožnju unazad od rođenja do 18 kg/4 godine. Iako se dete može okrenuti u smer vožnje po ispunjenju minimalnih uslova (15 meseci, 10 kg i samostalan hod), idealno je da se koristi unazad do 18 kg, jer je to pet puta bezbedniji smer.

-6 položaja naslona: 2 za vožnju unazad i 4 za smer vožnje.

Sa 18 kg se pojasevi uvlače i sedište se pretvara u buster s naslonom, tj. dete i sedište se zajedno vezuju pojasom auta (za buster s naslonom dete mora imati minimum 4 godine).

-Zaštita od bočnog udara pruža dodatnu sigurnost za glavu, telo i kukove.

-„Guard Surround Safety“ paneli pružaju dodatnu bočnu zaštitu i sklapaju se u sedište kada se ne koriste.

-Naslon za glavu podesiv jednom rukom u 10 pozicija. Ovo je sedište koje ima najviši maksimalni nivo pojaseva u svojoj grupi (48 cm), što znači da će visoko dete dugo moći da ga koristi sa sopstvenim pojasevima.

-„AutoAdjust“ bočna krila se šire kako se naslon za glavu podiže kako bi se prilagodio deci koja rastu.

-Ojačana čelična unutrašnja školjka sedišta povećava strukturalni integritet.

-Fleksibilni sistem umetaka od 3 dela uključuje oslonac za glavu bebe, podršku za telo bebe i klin za bebe – sve je prilagodljivo za savršeno pristajanje u svakoj fazi.

-„Grow Together“ viševisinski naslon za glavu i sistem pojaseva se prilagođavaju istovremeno i ne zahtevaju ponovno uvlačenje pojasa (visina pojaseva se podešava jednostavnim podizanjem naslona za glavu).

-„Harness Hideaway“ pregrade čuvaju pojaseve sa 5 tačaka kada se koriste kao buster grupe 2/3

-Pliš, luksuzni jastučići i tkanine pružaju vašoj deci maksimalnu udobnost.

-Ugrađena bočna ventilacija.

-Bočni, mrežasti džepovi za odlaganje dečijih stvari.

-Dobro obeležene, bojom označene putanje instalacije.

-Dvostruko zaključavanje za ugradnju sa sigurnosnim pojasom u 3 tačke iz vozila.

-„BabySofr“ pojas sa 5 tačaka sa poklopcima za ramena i donje kopče.

-Jedno povlačenje lako zateže pojas u 5 tačaka.

-Sertifikat o testiranju: ECE R44/04.

-Težina proizvoda: 13,92 kg.

-Dimenzije proizvoda: D 55cm X Š 48-52.6cm X V 66-85.5cm.