Joie Every stage R129

31.990 rsd

SKU N/A Category

Dodatne informacije

Boja

,

Uzrast deteta

Težina deteta

Visina deteta

Smer postavljanja

Bočna zaštita

Isofix

Umetak za novorođenče

Pojasevi automobila

Odobrenje (regulativa)

VAŽNO! OVO SEDIŠTE SE U SMERU VOŽNJE MONTIRA ISKLJUČIVO KAO BUSTER S NASLONOM, TAKO DA GA TREBA KORISTITI UNAZAD DO MINIMUM 4-5 GODINA.

BEZBEDNOST

Ispunjava najviši bezbednosni standard ECE R129/03, uključujući testiranje bočnog udara. Ispunjava sertifikat i-Size u smeru vožnje, kao buster s naslonom. Tri-Protect™ naslon za glavu ima tri sloja pene, uključujući patentiranu Intelli-Fit™ memorijsku penu za optimalnu zaštitu od bočnog udara. Guard Surround Safety™ pod pruža dodatnu zaštitu od bočnog udara i može se individualno aktivirati za dodatni prostor u vozilu. Ojačana čelična unutrašnja školjka sedišta povećava integritet strukture. Pojas u 5 tačaka sa mekim, postavljenim jastučićima čini vaše dete bezbednim, štiteći najjače tačke njihovog tela.

UDOBNOST

Grow-with-me oslonci za telo i glavu beba stvaraju prilagodljivo pristajanje kako bi se osiguralo da vaše dete pravilno stane u pojas i naslon za glavu. 6 položaja naslona: 2 okrenuta unazad i 4 okrenuta prema napred za ugodne opcije nagiba u svakom uzrastu. Plišani jastučići i bočna ventilacija čine da vašem detetu bude prijatno.

POGODNOST

Grow Together™ – naslon za glavu i sistem pojaseva se istovremeno podešavaju i ne zahtevaju otkačinjanje pojaseva zbog nameštanja visine. AutoAdjust™ bočna krila se proširuju kako se naslon za glavu podiže kako bi se prilagodio deci koja rastu. Hideaway pregrade čuvaju pojaseve u 5 tačaka kada koristite sedište okrenuto ka napred kao buster s naslonom. Jedno povlačenje lako zateže pojas u 5 tačaka – bez muke. Bočni, mrežasti džepovi za odlaganje mekanih igračaka.

UPOTREBA

Koristi se okrenut unazad od 40 cm do 105 cm i 22 kg sa pojasom u 5 tačaka Koristi se okrenut prema napred od  105 cm do 145 cm / ≤ 36 kg  sa sigurnosnim pojasom vozila. Dobro označene, bojom označene (zelene) putanje za ugradnju i dvostruko zaključavanje za ugradnju sa sigurnosnim pojasom u 3 tačke vozila