Graco Extend LX R129

19.999 rsd

SKU A081316 Category

Dodatne informacije

Boja

Visina deteta

Težina deteta

Uzrast deteta

Smer postavljanja

Umetak za novorođenče

Bočna zaštita

Pojasevi automobila

Isofix

Odobrenje (regulativa)

Da li je Extend LX R129 pravi za mene?

 Extend LX R129 je dizajniran tako da vaše dete bude duže okrenuto unazad, jer je to najbezbedniji način za njihovo putovanje. Ova nadograđena verzija našeg originalnog Extend R44 konvertibilnog auto sedišta - ispunjava EU standard R129, što znači da je prošlo više testiranja na bočni udar, kategorisano je po visini i po težini i drži vaše dete okrenuto unazad duže vreme. 

U obliku pravog konvertibilnog auto sedišta, Extend LX R129 može da ide u smer vožnje kada vaše dete dostigne minimalno 75 cm i navrši 15 meseci, ali je preporuka da se deca voze unazad sve do uslova za buster s naslonom, odnosno do kraja korišćenja ovog sedišta. Kako vaša beba ratse, moći ćete da podižete pojaseve zajedno sa naslonom za glavu, samo jednom rukom. A naslon za glavu sa 6 pozicija obezbeđuje da uvek imaju odgovarajuću podršku za glavu i vrat. Uverite se da je vašem klincu  uvek udobno tako što ćete iskoristiti prednosti naslona u 4 položaja.
Sve bezbednosne funkcije će vam pružiti dodatni mir. Extend LX R129 dolazi sa Safety Surround™ zaštitom od bočnog udara, koja pruža superiornu zaštitu od bočnog udara i snažno štiti glavu vašeg mališana od prvog putovanja. 

Udobnost deteta
- Naslon u 4 položaja (1 nazad, 3 napred) 
- Naslon za glavu u 6 pozicija pruža odgovarajuću podršku za glavu i vrat vašeg deteta
- Plišane tkanine za udobnost pri svakoj vožnji
- Sedište okrenuto unazad od 40cm do 105cm (od rođenja do približno 4 godine)

Montira se isključivo pojasom auta i ima samo 6.11 kg, tako da lako može da se prebacuje iz automobila u automobil.