GB Idan

19.990 rsd

SKU N/A Category

Dodatne informacije

Smer postavljanja

Boja

,

Uzrast deteta

Težina deteta

Umetak za novorođenče

Bočna zaštita

Isofix

Potporna noga

Pojasevi automobila

Top tether (sidrišne kuke)

Donji tetheri (trake za vezivanje)

Samozatezne trake

Odobrenje (regulativa)

Dodatni testovi

Bezbednost bebe i novorođenčeta je naš najveći prioritet – auto sedište za bebe gb Idan je savršena kombinacija najviših standarda kvaliteta i bezbednosti i čistog, elegantnog dizajna. Funkcije kao što su linearna zaštita od bočnog udara ili omotač koji apsorbuje energiju imaju za cilj pružanje maksimalne zaštite u slučaju nesreće. Razvijen od strane nekih od vodećih stručnjaka za bezbednost u industriji, Idan je udoban i pouzdan saputnik za svako putovanje.
Savršena zaštita od bočnih udara
Proširiva linearna zaštita od bočnog udara (L.S.P. sistem) smanjuje snagu udarca u kombinaciji sa omotačem koji apsorbuje energiju
Sistem putovanja
Idan se uklapa u Maris bez potrebe za dodatnim adapterom i takođe je kompatibilan sa GB i Cybex kolicima, kao i sa odabranim drugim brendovima.
Odlične bezbednosne karakteristike
Inovativni sigurnosni elementi kao što su linearna zaštita od bočnog udara i školjka koja apsorbuje energiju pružaju najviši nivo sigurnosti za vaše novorođenče ili bebu.
Integrisana KSKSL nadstrešnica
Savršena zaštita od sunca i vetra sa UPF50+ koji elegantno nestaje iza vizira ako nije potreban

Laka montaža pojasom automobila, ili uz isofix bazu (kupuje se odvojeno)
 Preporuka je da se montira pojasom automobila bar do uzrasta od šest meseci, jer se tako postiže bolji nagib za novorođenče (45 stepeni je nagib koji im je potreban).
Idan se može pričvrstiti direktno na Base-Fix pomoću isofix konektora i potporne noge ili pričvrstiti sigurnosnim pojasom automobila

Korisno čak i van automobila
Idan možete pričvrstiti na većinu GB ili Cybex kolica, ali je za novorođenče najzdravije da bude na ravnoj površini kad nije u automobilu, a pored toga nikada ne znamo ni da li će se u kolicima postići nagib od 45 stepeni, pa je najbolje jaje van auta koristiti za kratke izlaske, do prodavnice i slično, ne u duge šetnje.

11 pozicija visine naslona
Naslon za glavu sa 11 pozicija podesiv po visini sa integrisanim vođicama za pojas - zaštita koja raste sa detetom.