GB Artio

15.990 rsd

SKU N/A Category

Dodatne informacije

Smer postavljanja

Uzrast deteta

Težina deteta

Umetak za novorođenče

Boja

Bočna zaštita

Isofix

Pojasevi automobila

Potporna noga

Top tether (sidrišne kuke)

Donji tetheri (trake za vezivanje)

Samozatezne trake

Odobrenje (regulativa)

Ako želite auto sedište za bebe koje je prikladno od rođenja pa nadalje sa inovativnim bezbednosnim funkcijama vrhunskog nivoa ugrađenim u moderan izgled, GB Artio je pravi izbor za vas. Pionirski sigurnosni elementi kao što su linearna zaštita od bočnog udara (L.S.P. sistem) i školjka koja apsorbuje energiju, usmeravaju udarne sile bočnog sudara dalje od vašeg deteta, čuvajući ga bezbednim i zdravim. Naslon za glavu podesiv po visini ima integrisane vođice pojasa tako da pojas raste sa detetom i da ne morate da vadite i vraćate pojaseve svaki put kad treba da ih podignete. 

Odlične bezbednosne karakteristike
Inovativni sigurnosni elementi kao što su linearna zaštita od bočnog udara i školjka koja apsorbuje energiju pružaju najviši nivo sigurnosti za vaše novorođenče ili bebu.
Integrisana KSKSL nadstrešnica
Savršena zaštita od sunca i vetra sa UPF50+ koji elegantno nestaje iza vizira ako nije potreban

Laka montaža pojasom automobila, ili uz isofix bazu (kupuje se odvojeno)
 Preporuka je da se montira pojasom automobila bar do uzrasta od šest meseci, jer se tako postiže bolji nagib za novorođenče (45 stepeni je nagib koji im je potreban).
Artio se može pričvrstiti direktno na Base-Fix pomoću isofix konektora i potporne noge ili pričvrstiti sigurnosnim pojasom automobila

Korisno čak i van automobila
Artio možete pričvrstiti na većinu GB ili Cybex kolica, ali je za novorođenče najzdravije da bude na ravnoj površini kad nije u automobilu, a pored toga nikada ne znamo ni da li će se u kolicima postići nagib od 45 stepeni, pa je najbolje jaje van auta koristiti za kratke izlaske, do prodavnice i slično, ne u duge šetnje.

8 položaja visine naslona
Naslon za glavu sa 8 pozicija podesiv po visini sa integrisanim vođicama za pojas - zaštita koja raste sa detetom.