Britax Romer Swivel

59.999 rsd

SKU N/A Category

Dodatne informacije

Boja

,

Visina deteta

Težina deteta

Uzrast deteta

Smer postavljanja

Umetak za novorođenče

Bočna zaštita

Isofix

Potporna noga

Pojasevi automobila

Odobrenje (regulativa)

VAŽNO: Iako ovo sedište može da se okrene u smer vožnje po ispunjenju minimalnih uslova, preporuka je da ga koristite unazad sve do 105 cm, jer je tako pet puta bezbednije.

ZAŠTITA OD GLAVE DO KUKA
Obezbedite svom detetu najbolju zaštitu dok odrasta. Oklop sedišta sa visokim naslonom za pojačanje pruža najvažniji oslonac od glave do kuka za vaše dete, dok vođice za pojas obezbeđuju pravilno pozicioniranje sigurnosnog pojasa. A postavljeni naslon za glavu donosi sigurnost i udobnost za glavu i vrat vašeg deteta, tako da možete biti sigurni da su zaštićeni na svakom putovanju.

VEŽITE SE BEZ MUKA
Bez obzira da li je vaše dete okrenuto napred ili nazad, zavaljeno, uspravno ili u postavci između, rotacija SWIVEL-a za 360° omogućava brzo i lako bezbedno uvlačenje i izlazak deteta iz automobila. Dakle, spremni ste za nekoliko sekundi!

NEZAVISNI ISOFIX KONEKTORI
Instalirajte SWIVEL bez napora zahvaljujući ISOFIX konektorima, kojima se može upravljati nezavisno. Imate potpunu kontrolu, tako da se brzo i bezbedno povezuju bez oštećenja sedišta vašeg automobila. I spremni ste da nastavite sa svojim danom.
VOZITE IH DUŽE UNAZAD
Pružite svom mališanu najbolju zaštitu u slučaju frontalnog sudara: SWIVEL omogućava vašem detetu da bude okrenuto unazad duže (do 105 cm), kako preporučuju stručnjaci. Frontalni sudari su najčešći tip nesreće, pa vodite računa da putujete na najbezbedniji način. Sa autosedištem u položaju okrenutom prema nazad, energija udara se ravnomerno raspoređuje po glavi, vratu i gornjem delu tela, štiteći vaše dete od povreda.
EKSTRA-BEZBEDNI POJASEVI U 5 TAČAKA
Zaštitite svoje dete od ozbiljnih povreda tako što ćete izabrati auto sedište sa pojasom u 5 tačaka (do 105 cm). U slučaju sudara, pojas raspoređuje snagu udarca preko svih 5 tačaka - ramena, kukova i između nogu - na zaštitnu školjku sedišta.
VIŠE POLOŽAJA NASLONA
Neka vašem detetu bude udobno čak i na dugim putovanjima. SWIVEL ima više položaja naslona koje možete lako podesiti. Sa 3 položaja okrenuta napred i 3 položaja okrenuta unazad, izaberite onaj koji omogućava vašem detetu da se opusti ili da uživa u pogledu - tako da bude zadovoljno i da možete uživati u putovanju bez stresa.
UDOBAN I BEZBEDAN NASLON ZA GLAVU
Obezbedite optimalnu zaštitu pri bočnom sudaru: naslon za glavu u obliku slova V sa otvorom koji apsorbuje energiju je specijalno dizajniran da ograniči kretanje glave vašeg deteta, štiti njihov vrat ako se desi najgore, dok im daje prostor dok raste. Naslon za glavu i pojas možete podesiti brzo i lako, tako da je vašem detetu potpuno udobno, bez obzira na visinu. 
MEKANI JASTUČIĆI NA POJASEVIMA
Pokreti vašeg deteta su smanjeni u sudaru zahvaljujući mekanim jastučićima za grudi SWIVEL-a. Jastučići (naramenice) su važni za bezbednost, kako bi se sile sudara rasporedile po što većoj površini, tako da ih nikada nemojte skidati, jer bez njih sedište ne sme da se koristi. 
RASTE SA VAŠIM DETETOM
Deca se tako brzo razvijaju, pa prilagodite SWIVEL tako da raste sa njima od bebe do školskog deteta. Zamenite integrisani pojas u 5 tačaka na sigurnosni pojas u 3 tačke vašeg automobila kad vaše dete dostigne 105 cm. Pojaseve u 5 tačaka možete smestiti u naslon kako bi uvek bili spremni za ponovnu upotrebu. Kada je u pitanju potporna noga - samo je preklopite ispod baze. 
 
 
 
 
 
 
 
Ikona Potvrdila je zajednica