Britax Romer Dualfix Pro i-Size

69.999 rsd

SKU A079452 Category

Dodatne informacije

Boja

Smer postavljanja

Težina deteta

Visina deteta

Uzrast deteta

Umetak za novorođenče

Pojasevi automobila

Isofix

Potporna noga

Bočna zaštita

Odobrenje (regulativa)

Dodatni testovi

VAŽNO: Pružite svom mališanu najbolju zaštitu u slučaju frontalnog sudara: DUALFIX PRO omogućava vašem detetu da duže bude okrenuto unazad, kao što preporučuju stručnjaci. Frontalni sudari su najčešći tip nesreće, pa vodite računa da putujete na najbezbedniji način. Sa autosedištem u položaju okrenutom prema nazad, energija udara se ravnomerno raspoređuje po glavi, vratu i gornjem delu tela, štiteći vaše dete od povreda. Iako sedište može da se okrene u smer vožnje kad se ispune minimalni uslovi, ostavite dete unazad do kraja korišćenja ovog sedišta.

Deca brzo rastu – ali čak i ako su prerasla svoju odeću, i dalje će stati u svoje auto sedište: DUALFIX PRO čuva vaše dete u kolima tokom prve 4 godine njihovog života. Sedište ima 12 položaja naginjanja i naslon za glavu u obliku slova V koji pruža podršku i prostor dok vaše dete raste, tako da može da nadoknadi svoj san ili da istražuje svet svojim očima. Štaviše, možete da rotirate sedište bez napora – iz bilo kog položaja – što znači da nećete morati da uznemiravate svoje dete kada dođe vreme da ga unesete u automobil ili izađete iz njega.

Napravljeno prema zahtevnijim specifikacijama od trenutnog industrijskog standarda (UN R129), vaše dete je zaštićeno na svakom putovanju, čak i ako se desi nezamislivo. DUALFIX PRO uključuje optimizovani sistem zaštite od bočnog udara kako bi se obezbedila superiorna bezbednost u bočnom sudaru. Osim toga, ima inovativnu potpornu nogu i čvrstu odskočnu šipku (rebound bar) za zaštitu vašeg deteta od bilo kakvog udara. Imaćete mir gde god da vas avanture odvedu.

Dajte svom najdragocenijem prtljagu najbolju zaštitu, udobnost i podršku specijalno dizajniranim umetkom za novorođenčad. Jastučići od pene koji apsorbuju energiju omogućavaju vašoj bebi da leži u udobnijem, ergonomskom položaju tokom tih prvih dragocenih nedelja.

Pružite svom detetu dodatnu zaštitu u nesreći: odskočna šipka DUALFIX PRO pomaže u sprečavanju naginjanja autosedišta u slučaju sudara. Šipka je optimizovana tako da je kraća i kompaktnija da nudi dodatni prostor za noge – savršena za duga putovanja – i čini nošenje i skladištenje jednostavnim.

Zaštitite svoje dete od bočnog udara zahvaljujući integrisanom SICT unutrašnjoj (Side Impact Cushion Technology) koji apsorbuje energiju sudara i čuva vaše dete podalje od udarca. Osim toga, pruža superiornu sigurnost pod svakim uglom, tako da nema potrebe da ga podešavate kada nagnete ili rotirate sedište.
Instalirajte DUALFIX PRO bez napora zahvaljujući ISOFIX konektorima, koji se izvlače odvojeno jedan od drugog. Imate potpunu kontrolu, tako da se brzo i bezbedno povezuju bez oštećenja sedišta vašeg automobila. I spremni ste da nastavite sa svojim danom.
Pružite svom mališanu najbolju zaštitu u slučaju frontalnog sudara: DUALFIX PRO omogućava vašem detetu da duže bude okrenuto unazad, kao što preporučuju stručnjaci. Frontalni sudari su najčešći tip nesreće, pa vodite računa da putujete na najbezbedniji način. Sa autosedištem u položaju okrenutom prema nazad, energija udara se ravnomerno raspoređuje po glavi, vratu i gornjem delu tela, štiteći vaše dete od povreda.

DUALFIX PRO ima više položaja naslona koje možete lako podesiti. Sa 6 položaja okrenutih napred i 6 položaja okrenutih unazad, izaberite onaj koji omogućava vašem detetu da se opusti ili da uživa u pogledu – tako da bude zadovoljno i da možete uživati u putovanju bez stresa.

Obezbedite optimalnu zaštitu pri bočnom sudaru: naslon za glavu u obliku slova V je specijalno dizajniran da ograniči kretanje glave vašeg deteta, štiti njihov vrat ako se desi najgore, dok mu daje prostora dok raste. Naslon za glavu i pojas možete podesiti brzo i lako, tako da je vašem detetu potpuno udobno, bez obzira na visinu.
Pokreti vašeg deteta su smanjeni u sudaru zahvaljujući mekanim jastučićima za grudi DUALFIX PRO. Jastučići donose još više udobnosti i bezbednosti pojasevima u 5 tačaka vezivanja.