Britax Romer Discovery Plus

27.499 rsd

SKU N/A Category

Dodatne informacije

Boja

,

Visina deteta

Pojasevi automobila

Isofix

Odobrenje (regulativa)

Smer postavljanja

Uzrast deteta

VAŽNO: Bustere s naslonom ne treba koristiti dok dete ne napuni minimum 4, a još bolje 6-7 godina, jer je tek tad skeletno-mišićni sistem zreo za vezivanje pojasom u tri tačke, što je pojas automobila. Pored toga, četvorogodišnjaci uglavnom nisu dovoljno zreli da ne izvlače ruke ispod pojasa, tako da je uvek najbolje izgurati sedište koje ide unazad dok ga dete ne preraste (idealno je imati neko do 125 cm), pa ga tek onda prebaciti u buster.

DISCOVERY PLUS auto sedište je za svakoga ko traži pouzdano i jednostavno za korišćenje, sa visokim naslonom. Dizajniran i proizveden u Nemačkoj, DISCOVERY PLUS ispunjava najviše standarde udobnosti i bezbednosti na putu. Ovo auto sedište je dizajnirano da ispuni novi i-Size standard i pruži poboljšanu bezbednost za vaše dete. Novi ISOFIX konektori čine instalaciju u automobilu lakom, praktičnom bezbednom. Oznake na naslonu za glavu pomažu roditeljima da svaki put pronađu pravu visinu naslona za glavu. Kompaktni dizajn i dimenzije ovog auto sedišta omogućavaju instalaciju tri sedišta u nizu u velikom broju modela automobile.

Napomena: ISOFIX sistem može da zadrži do 33 kg, i to zbir kilaža sedišta i deteta, tako da on u ovoj grupi služi samo tome da, kad dete nije u sedištu, ne poleti na druge putnike u vozilu. Dakle, nije od presudnog značaja, jer je pojas automobila taj koji drži i dete i sedište.

Karakteristike:

– Lako podesiv, ergonomski naslon za glavu

– Podesivi naslon za leđa

– Navlaka koja se može skidati i prati u mašini