Britax Romer Baby-Safe Core

23.999 rsd

SKU A082548 Category

Dodatne informacije

Uzrast deteta

Visina deteta

Težina deteta

Umetak za novorođenče

Isofix

Smer postavljanja

Odobrenje (regulativa)

Boja

Britax Romer Baby Safe Core je jedno od malobrojnih jaja u kojima novorođenče ina dobar položaj glave i vrata. 40-83cm, 0-13kg, i-Size jaje koje vaša beba neće brzo prerasti. Bočne strane pružaju zaštitu od bočnog udara, dok mekani, postavljeni naslon za glavu i opcioni umetak za novorođenče pružaju fantastičan položaj. Bočne strane apsorbuju silu ukoliko dođe do bočnog udara i smanjuju rizik od povreda u slučaju nezgode. Jedna od najlakših nosiljki koju je Britax Romerproizveo, sa samo 3,9 kg, laka je za nošenje i bez napora za kretanje. Adapteri omogućavaju brzo i jednostavno pričvršćivanje na kolica, ali imajte u vidu da ne preporučujmo korišćenje jaja na njima. Amortizacija je drugačija nego u vozilu, mogu se stvoriti mikrooštećenja nevidljiva golim okom, te bi jaje moglo da ne zaštiti dete u slučaju nezgode. Za neke kratke relacije, od vozila do doma zdravlja ili do porodičnog doma, može biti zgodno, ali nije za svakodnevno korišćenje. Vaša beba može da se opusti u prirodnom, udobnom položaju zahvaljujući integrisanom jastuku. Sa 10 pozicija, brzo je i lako istovremeno podesiti naslon za glavu i pojas, tako da je vašoj bebi potpuno udobno, bez obzira na visinu. Najvažnija stvar od rođena pa do punih šest meseci života bebe je da glava ima pravilnu poziciju, da ne pada na prsa, kako ne bi došlo do desaturacije kiseonika. Sopstveni pojasevi u tri tačke vezivanja brzo se i lako zakopčavaju i otkopčavaju, a pružaju kukovima optimalan položaj.

Britax Romer Baby Safe Core pruža najbolju zaštitu, udobnost i podršku sa specijalno dizajniranim umetkom za novorođenčad. Jastučići od pene koji apsorbuju energiju omogućavaju vašoj bebi da leži u udobnijem, ergonomskom položaju tokom tih prvih dragocenih nedelja života. Zaštitite svoje dete od štetnih UV zraka koristeći praktičnu nadstrešnicu koja nije pričvršćena za ručku te se nezavisno od njenog položaja može otvoriti, čak i tokom vožnje automobilom.

Presvlaka dečijeg auto-sedišta Britax Romer Baby Safe Core se pere u mašini za veš i lako se uklanja, tako da možete brzo da je očistite i vratite.