Axkid Spinkid

57.000 rsd

SKU N/A Category

Dodatne informacije

Boja

, , ,

Uzrast deteta

Visina deteta

Težina deteta

Smer postavljanja

Pojasevi automobila

Isofix

Potporna noga

Donji tetheri (trake za vezivanje)

Top tether (sidrišne kuke)

Samozatezne trake

Bočna zaštita

Odobrenje (regulativa)

Axkid Spinkid je rotirajuće auto sedište okrenuto u suprotnom smeru od kretanja vozila, u kojem dete može putovati od prvih dana života pa do 105 cm i 18 kg. Jednostavno i brzo se instalira sa ISOFIX sistemom, a praktična funkcija rotiranja od 180 stepeni čini ga lakim za rukovanje i omogućava da sedište okrenete prema vratima, te da imate lagan pristup svom mališanu kada ga smeštate ili izlazite iz automobila.

Axkid Spinkid je rotirajuće auto sedište koje olakšava svakodnevni život vama kao roditelju. Praktična funkcija okretanja od 180 stepeni čini ga lakim za rukovanje, a istovremeno ima ogromne bezbednosne prednosti putovanja deteta okrenutog u suprotnom smeru od kretanja vozila, ili jednostavnije rečeno – “unazad”. Namenjeno je za mlađane putnike od 40 do 105 cm i do težine od 18 kg, odnosno već za novorođenče pa sve do otprilike 5. godine života.

Jednostavno 180° rotirajuće auto sedište – samo jednim dugmetom možete da rotirate sedište da bude okrenuto prema vratima i da imate jednostavan pristup svom detetu kada ulazite i izlazite iz automobila.
Jastuk za podršku bebi – sa uključenim i prilagodljivim jastukom za podršku bebi čak će i najmanje dete putovati bezbedno i udobno u sedištu Axkid Spinkid.
Podesiva šipka za odbijanje – jedinstvena fleksibilnost odskočne šipke omogućava lakšu montažu na vaš automobil i može ponuditi dodatni prostor za noge vašem detetu.

Napredni sistem za spavanje – višestruki položaji ležanja, mogu se podesiti tokom putovanja, što olakšava pronalaženje savršene pozicije za vaše dete i vaše potrebe.