Axkid One 2

93.600 rsd

SKU AXKID_ONE_2 Categories ,

Dodatne informacije

Smer postavljanja

Uzrast deteta

Visina deteta

Težina deteta

Pojasevi automobila

Boja

,

Isofix

Potporna noga

Top tether (sidrišne kuke)

Donji tetheri (trake za vezivanje)

Samozatezne trake

Bočna zaštita

Umetak za novorođenče

Odobrenje (regulativa)

Dodatni testovi

,

Najbezbednije auto sedište koje smo ikada napravili
 
Jedino isofix auto-sedište okrenuto unazad na tržištu koje je odobreno za i-Size do 125 cm/23 kg ili približno 7 godina starosti. Aut- sedište je takođe prošlo jedan od najtežih svetskih testova sudara - švedski Plus test.

Najbolji prostor za noge na tržištu

Dinamičan sistem prostora za noge vašem detetu daje najbolji prostor za noge na tržištu, a vama lak pristup mališanu. Zahvaljujući tehnologiji kliznih sedišta, ono takođe može biti jedno od najkompaktnijih auto-sedišta okrenutih unazad na tržištu – uklapa se čak i u najmanja vozila.

Jednostavan za upotrebu i prilagođava se vašem detetu

Tehnologija kliznog sedišta i napredni sistem za dobro spavanje olakšavaju prilagođavanje auto-sedišta potrebama vašeg deteta.

Garancija za brzu i bezbednu instalaciju od 30 sekundi

Samo ubacite isofix šine sedišta u isofix konektore, spustite potpornu nogu i sve je spremno.

Inovativni lagani dizajn

Teži 30% manje od ostalih auto-sedišta na tržištu i napravljeno od manje plastike.

Održiv izbor

Axkid ONE 2 ima ogromnu prednost u životnom ciklusu jer se može koristiti do 7 godina. Samo inovativno sedište se lako rastavlja i sastoji se od materijala sa visokim stepenom reciklaže.

Auto sedište nove generacije okrenuto unazad

Axkid ONE 2 postavlja novi standard bezbednosti auto-sedišta. To je, zajedno sa svojim prethodnikom Axkid ONE, jedino isofix sedište okrenuto unazad koje je odobreno za i-Size do 125 cm/23 kg, što znači da vaše dete može da putuje okrenuto unazad do 3 godine duže nego u postojećim isofix auto-sedištima na tržištu. Putovanje unazad je do 5 puta bezbednije za decu sve do 6-7 godina. 

Snažan i lagan dizajn

Inovativni dizajn koji koristi aluminijum i kaljeni čelik, kako bi formirao tehnologiju zaštitnog okvira, koja deluje kao zaštitna čaura. Samo sedište je napravljeno od materijala koji apsorbuju udarce kako bi se smanjile sile sudara pri udaru. U sedištu su dodati otvori za ventilaciju kako bi se dete ohladilo tokom vrelih letnjih meseci. Celo sedište je manje od 10 kg što omogućava starijoj i težoj deci da putuju unazad sve do otprilike sedam godina.

Najviše prostora za noge na tržištu
Axkid ONE 2 je montiran na šine što omogućava podešavanje auto-sedišta napred i nazad samo jednom rukom, a maksimalni prostor za noige 30 cm. Tehnologija kliznog sedišta nudi suvozaču na prednjem sedištu dodatni prostor kada je to potrebno bez vađenja sedišta iz automobila - samo gurnite auto-sedište unazad prema naslonu zadnjeg sedišta. 

Ova jedinstvena karakteristika takođe rešava dosadašnje nedostatke sa sedištima okrenutim unazad. Lakše je postaviti dete u sedište jer je ugao širi. Za stariju decu, tehnologija zaštitnog okvira može da posluži kao ručka, tako da mogu lako da se sami penju i izlaze iz sedišta. Nema potrebe za okretnim funkcijama koje gutaju prostor i na taj način dovode do toga da deca prerano prerastu sedište. 

https://youtu.be/1Zu3Zu3Jbqk