Axkid Minikid 4

72.000 rsd

SKU N/A Categories ,

Dodatne informacije

Smer postavljanja

Uzrast deteta

Visina deteta

Težina deteta

Boja

,

Bočna zaštita

Isofix

Donji tetheri (trake za vezivanje)

Samozatezne trake

Pojasevi automobila

Potporna noga

Top tether (sidrišne kuke)

Odobrenje (regulativa)

Dodatni testovi

Axkid Minikid 4 je sigurno i prostrano auto sedište okrenuto u suprotnom smeru od kretanja vozila, namenjeno malim putnicima visine 61-125 cm i težine do 36 kg (otprilike do 7 godina). Za njega kažu da je dizajnirano sa švedskim bezbednosnim načinom razmišljanja i pametnim funkcijama. Ima prostor za noge do 30 cm, kao i tehnologiju dinamičkog naslona za glavu. Veoma jednostavno i brzo se instalira – bukvalno za minut. Minikid 4 je fleksibilno i prilagodljivo sedište potrebama vašeg deteta. Sve pomenute karakteristike čine ga porodičnim herojem.

* Tip: auto sedište okrenuto u suprotnom smeru od smera kretanja vozila

* Odobrena težina: do 36 kg

* Odobrena dužina/visina: 61-125 cm

* Raspon: do 7 godina

* Odobreno prema R129 regulativi

* Plus test

* Ugradnja: sedište se pričvršćuje sigurnosnim pojasom, donjim tetherima i potpornom nogom

* Unutrašnji pojas i naslon za glavu se automatski prilagođavaju visini i uzrastu deteta, što olakšava sigurnost i udobnost mlađanog putnika dok sedi u Minikidu 4

* 14 fiksnih položaja naslona za glavu

* Sleep Well System

* Presvlaka koja se skida, periva u veš-mašini na 30° C

* Kompatibilno sa velikim i malim vozilima

* Umetak za bebe koji se može ukloniti, namenjen deci između 61-105 cm

* Vezovi su uključeni

* Axkid zaštita od bočnih udara (ASIP)

Još duže okrenuti “unazad” – Najnoviji proizvod iz nagrađivane porodice Minikid zadržao je sve dosadašnje hvaljene odlike prethodnika, a neke su unapređene. To će upravo omogućiti da se vaše dete još duže vozi “unazad”. Sa inovativnim i omiljenim karakteristikama i impresivnom dužinom leđa za povećanu bezbednost i udobnost, mali putnik imaće sa Minikid 4 vrhunsku zaštitu dečijeg auto sedišta.

Maksimalni i jedinstveni domet – Sedište je odobreno prema najnovijoj regulativi R129, prošlo je Plus test i omogućava vožnju u suprotnom smeru od kretanja vozila do 7 godina (125 cm i 36 kg).

Tehnologija dinamičkog naslona za glavu – Automatski se prilagođava veličini vašeg deteta ili nudi 14 fiksnih položaja za optimalnu bezbednost i udobnost.

Instalacija za 60 sekundi – Postavka sedišta Minikid 4 je laka sa njegovim automatskim donjim privezicama i sistemom za jednostavnu instalaciju. Treba samo da pomerite sedište na mesto za sigurno pristajanje.

Prostor za noge do 30 cm – Minikid 4 nudi dovoljno prostora za noge bez kompromisa u pogledu svog kompaktnog dizajna, što ga čini idealnim i za male i za veće automobile.

Dozvolite nam da vam kažemo nešto više o Axkid Minikidu 4

Minikid 4 je sigurno i prostrano auto sedište sa širokim pametnim funkcijama. Sedište je dizajnirano sa švedskim bezbednosnim razmišljanjem u svom DNK, omogućavajući produženu vožnju “unazad” do visine mališana od 125 cm i težine od 36 kg. Za maksimalnu bezbednost, Axkid Minikid 4 je prošao najteži svetski test sudara – švedski Plus Test.

Izazovne dužine i ograničenja težine za automobilska sedišta okrenuta “unazad”

Dokazano je da su auto sedišta okrenuta u suprotnom smeru od kretanja vozila do pet puta bezbednija nego okrenuta napred. Zbog toga je na Minikidu 4 napravljeno povećanje dužine leđa za približno 10 cm u poređenju sa njegovim prethodnikom. Ovo veliko povećanje dužine leđa zajedno sa ograničenjem težine od impresivnih 36 kg omogućava vašem detetu da putuje “unazad” najduži period.

Porodični heroj kroz vreme

Minikid 4 je najnoviji proizvod Axkid asortimana inovativnih, sigurnih i švedski Plus testiranih auto sedišta. Nadovezujući se na uspeh koncepta Minikid, koji je porodični heroj u mnogim zemljama više od 10 godina, napravljeno je nekoliko ključnih ažuriranja kako bi se poboljšala udobnost i bezbednost mlađanog putnika tokom putovanja automobilom.

Ono što Minikid 4 izdvaja od svog prethodnika je poboljšana udobnost i bezbednosne karakteristike. Tekstil je sada još mekši i prozračniji, pružajući mališanu udobno sedenje. Novi tekstilni dizajn takođe uključuje odvojivu udobnu podlogu za leđa koja je opciona i dostupna za optimizaciju doživljaja auto sedišta. Redizajnirana je i geometrija naslona za glavu kako bi se poboljšali pristajanje i položaj malog putnika, nudeći podršku za glavu i vrat deteta. 

Ažuriran je i umetak za malu decu. Naime, Axkid Minikid 4 dolazi sa novim dizajnom dodatnog jastuka koji se preporučuje za upotrebu kod beba i mališana od 61 do 105 cm. Umetak, odnosno jastuk za potporu beba i male dece napravljen je od udobne memorijske pene kako bi malog putnika postavio u savršenu poziciju i pružio mu maksimalnu bezbednost u sedištu. Umetak ima mrežastu tkaninu ​​na zadnjoj strani koja obezbeđuje bolji protok vazduha.