Axkid connect

11.500 rsd

SKU AXKID_CONNECT Category

Dodatne informacije

Akkid Connect – sigurnosna podloga koja vam pomaže da uvek pratite bezbednost svog deteta. Upozorava kada je potrebno podesiti temperaturu u kolima, kada je vaše dete predugo sedelo u sedištu ili ako vaše dete ostane samo u kolima. Različiti tipovi i brendovi autosedišta za bebe, dečijih auto sedišta i pomoćnih sedišta na tržištu kompatibilni sa IOS (iPhone) i Android i lako povezani sa vašim pametnim telefonom preko Bluetooth-a. Integrisan sa besplatnom Akkid Connect APP za lak pristup priručnicima, opisima proizvoda i instalacijskim filmovima.

Toplotni udar u automobilima je češći nego što se misli, a svake godine se dešavaju incidenti gde se deca pregrevaju zbog toga što su ostavljena bez nadzora u vrelim automobilima. Sa svojim visoko osetljivim (integrisanim) senzorima, sigurnosna podloga vam pomaže da  budete u toku sa okolnostima u kojima se nalazi vaše dete. Kompatibilan sa svim Axkid auto-sedištima, Akkid Connect je super tanak sigurnosni jastuk koji se postavlja u auto sedište vašeg deteta. Udoban je za vaše dete, lak za vas i može se lako prebacivati između različitih automobila. Sigurnosna podloga će vas obavestiti kada je vreme da vi i vaše dete napravite pauzu. Sigurnosna podloga je podešena, prema Akkid-ovim preporukama, na 45 minuta za auto-sedišta za bebe i 90 minuta za dečja auto-sedišta i pomoćna sedišta (bustere). Akkid Connect takođe upozorava kada je temperatura automobila previsoka i treba je podesiti. Unutrašnjost automobila se veoma brzo zagreva tokom toplih dana i nažalost dešavaju se nezgode gde deca ostaju u pregrejanim automobilima. Korišćenjem Akkid Connect-ovog sistema upozorenja o temperaturi, rizik od pregrevanja svodite na minimum. Takođe, dobićete obaveštenje ako napustite automobil, a vaše dete još uvek sedi u dečjem auto-sedištu. Akkid Connect na taj način smanjuje rizik od pregrevanja vašeg deteta i obezbeđuje dobrobit vašeg deteta tokom celog putovanja.

Preko Akkid Connect aplikacije možete pristupiti priručnicima, opisima proizvoda i filmovima za instalaciju što takođe olakšava instalaciju vašeg Akkid auto sedišta. Povezujete jednu sigurnosnu podlogu na jedno dečije auto-sedište. Na svako auto-sedište možete da povežete do dva pametna telefona.