Aeromoov – grupa 1

4.200 rsd

SKU N/A Category

Aeromoov vazdušna podloga za dečija auto-sedišta namenjena je deci kojoj je toplo u auto-sedištima i koja se u njima znoje.

-Omogućava optimalnu cirkulaciju vazduha
-Udobna i meka podloga od organskog pamuka
– odgovara raznim modelima auto-sedišta grupe 0/0+

 

VAŽNO!!! Proverite sa proizvođačem vašeg auto-sedišta da li dozvoljava upotrebu AeroMoova-a u svojim auto-sedištima.

AeroMoov vazdušna podloga posebno je dizajnirana kako bi osigurala da se deca manje znoje i ne pregreju u auto-sedištima. Posebna 3D tehnologija osigurava cirkulaciju vazduha ispod deteta, te održava dete suvim tokom letnih meseci i visokih temperatura.

 

  • Osigurava stalnu cirkulaciju vazduha oko leđa, nogu i glave deteta
  • Upija vlagu i znoj
  • Smanjuje rizik od pregrevanja
  • Mekana, udobna i periva u mašini za veš na 40°C

Karakteristike

Jedinstvena 3D tehnologija

Jedinstvena 3D tehnologija vazdušne podloge raspršuje višak topline i uvodi svež vazduh. 3D vazdušni sloj osigurava stalnu cirkulaciju vazduha. Na taj način detetova leđa i kosa ostaju suve, a vožnja u auto-sedištima je udobna.

Mekani, upijajući sloj od organskog pamuka

Dete sedi na mekom sloju organskog pamuka koji upija sav višak znoja. Vazdušna podloga je izuzetno udobna, a korišćenjem podloga štitimo originalne presvlake auto-sedišta, te će duže izgledati nove.

Perivo u mašini za veš na 40°C

AeroMoov vazdušna podloga jednostavno se održava i pere u mašini za veš na 40°C. Podloga će se brzo osušiti i biti spremna za upotrebu u trenu. Čisto i higijenski!

OekoTex 100 klasa 1

Vazdušna podloga sertifikovana je prema standardu OekoTex 100 klasa 1. To znači da je podloga potpuno bez sastojaka koji bi mogli biti štetni za dete: sigurnost je uvek na prvom mjestu.

Sastav AeroMoov podloge:

gornji sloj: 80% organski pamuk, 20% poliester, donji sloj: 100% polyester