O Nama

 

Na čelu našeg tima je Jelena Bilić, koja je kao savetnica za dečja auto-sedišta u Udruženju Roditelj kroz dugogodišnji rad stekla veliko iskustvo u ovoj oblasti. Budući da je i sama majka troje dece, upoznata je sa brigama koje izbor auto-sedišta nosi. Često se desi da nam, nakon davanja detaljnih saveta, roditelji kažu da nisu znali da je ova tema toliko kompleksna, da je čitava nauka. Ona zapravo to i jeste, jer su sedišta tu da bi zaštitila dete u sudaru i svaki korak je jako bitan – od izbora sedišta koje odgovara automobilu i detetu, preko pravilnog montiranja u automobil i ispravnog vezivanja mališana, do adekvatnog korišćenja umetaka i pozicioniranja i zatezanja pojaseva. Do sada smo volonterski montirali preko 300 sedišta i, nažalost, retki su bili primeri pravilne montaže. U preko 90% slučajeva nešto nije bilo kako treba – ili sedište nije bilo dobro montirano, ili su pojasevi bili pogrešno pozicionirani i labavi. Cilj nam je da to promenimo, kao i da uvedemo švedski sistem prevoza dece, koji podrazumeva produženu vožnju u smeru suprotnom od smera kretanja vozila, jer je to pet puta bezbedniji način vožnje. 

PRONAĆI ĆEMO ODGOVARAJUĆE SEDIŠTE ZA VAŠEG MALIŠANA

Imamo veliki izbor najbezbednijih sedišta na tržištu koja će omogućiti da se vaš dragoceni prtljag vozi suprotno od smera kretanja vozila što je duže moguće, jer je to jedini ispravni način vožnje za decu do sticanja uslova za buster s naslonom.

MOŽEMO VAS POSETITI U VAŠEM DOMU

Ukoliko se nalazite u Beogradu i okolini (mapa je na dnu sajta), nudimo besplatnu montažu sedišta uživo. Ako se nalazite na većoj udaljenosti, podršku pružamo putem video poziva, koji će trajati dok god sedište ne bude pravilno montirano.

NAUČIĆEMO VAS DA SAMI PRAVILNO MONTIRATE SEDIŠTE

Pobrinućemo se da postanete potpuno sigurni u samostalnu montažu sedišta, kao i pravilno postavljanje deteta u njega.

NASTAVIĆEMO DA VAM PRUŽAMO PODRŠKU I SAVETE U BUDUĆNOSTI

Kad jednom postanete naš kupac, bićemo tu za sve nedoumice i eventualne probleme, jer veoma ozbiljno shvatamo ovu (toliko zapostavljenu) temu.

Naši manekeni:
Juca, 2 godine, 90 cm i 12 kg
Vanja, 5.5 godina, 122 cm i 23 kg
Stribor, 5 godina i 9 meseci, 111 cm i 17 kg

Kuda s nogama u suprotnom smeru?

"Noge mu udaraju u sedište, sigurno ga je prerastao"